t
t
Chevron

Scandic Vulkan

By 5. februar 2018 No Comments

5. februar 2018

Scandic Vulkan

Byggeriet

Hotellet er en del af Vulkanområdet, der strækker sig langs Akerselva – fra Brennerivia til Arkitekthøjskolen, mellem St.Hanshaugen og Grünerløkka. Vulkanområdet er Oslos kreative hotspot og huser både designere, kunstnere, arkitekter samt et stort studentermiljø.

Valg af gulvløsning

Et succesfuldt hotel betyder masser af mennesker, der kommer og går – 24/7, 365 dage om året. Den slags kræver et godt gulv. der kan holde til noget, uden at det mister styrke i længden. Bygherre og arkitekt valgte vores Chevron-gulvløsning i eg. Ikke kun for syns skyld, men også på baggrund af vores demonstrerbare erfaring med håndværksmæssig forædling og produktion af massive højkvalitetsgulve til miljøer med høj trafik og kontinuerlig belastning.Vi har vedholdende dygtiggjort os i træ gennem næsten 100 år, og kvitterede for tilliden med en gulvløsning, der holder.

Projektnavn
Scandic Vulcan
Lokation
Maridalsveien 13, Oslo, Norge
Byggeår
2011
Arkitekt
Niels Torp Arkitekter
Produkt
Chevron
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
1000

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere