t
t
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

5. marts 2024

Det Norske Teatret

Byggeriet

Det Norske Teatret viser Norge fra dets bedste side. I 1912 blev teatret grundlagt, og året efter åbnedes dørene. Sidenhen er det undergået nogle renoveringer, hvor HØRNING i 1985 lagde sine gulve til. Med sin baggrund repræsenterer Det Norske Teatret historier – både fortid og nye historier, der venter på at blive udtrykt. HØRNINGs gulve er belagt med lak, der giver gulvene et skinnende udseende, da arkitekten ønskede, at gæster kunne spejle sig deri.

Valg af gulvløsning

Med sin forrygende baggrundhistorie, skal teatret stå længe og stilfuldt i mange år endnu. HØRNING prioriterer gulve af kvalitet og holdbarhed, derfor blev der ilagt parket i egetræ. Gulvene harmonerer smukt med arkitekturen af bygningen og byder varmt gæsterne ind til en oplevelse, de næppe vil glemme.

Projektnavn
Det Norske Teatret
Lokation
Oslo, Norge
Byggeår
1985
Arkitekt
4B Arkitekt
Produkt
Parket langstav
Træsort
Eg & Wenge
Antal m2 leveret
8650

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere