t
t

19. marts 2024

Privat villa

Byggeriet

Privat moderniseret villa med smukt massivt sildebensparket af vores skræddersyede dansk producerede mønsterstave, der ligger perfekt til stuen såvel som i køkkenet og under trappen. Det elegante sildebensgulv smyger sig elegant omkring møblerne og tilfører en naturlig og stilfuld æstetik, samtidig med at det modstår gentagne slid i køkkenmiljøet.

Valg af gulvløsning

Til denne private villa blev valget sildebensparket, som findes i et væld af dimensioner af højeste kvalitet, som føjer holdbarhed, bæredygtighed og miljø. Sorteringsklassen Natur giver gulvet et flot og indbydende look, der passer godt, hvis man søger et naturligt og klassisk trægulv. Sildebensparketgulvet er overfladebehandlet med klar olie, der sikrer et stærkt gulv, der kan holde i generationer.

Projektnavn
Privat villa
Lokation
Danmark
Byggeår
2020
Produkt
Stav- og mønsterparket
Træsort
Eg
Sortering
Natur
Antal m2 leveret
160
Dimension
20 x 65,5 x 393 mm

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere