t
t
Massiv plank

Håndværkskollegiet

By 24. januar 2024 No Comments

24. januar 2024

Håndværkskollegiet

Byggeriet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer. Håndværkerkollegiet åbner i marts 2024 som et bolig- og oplevelsescenter, hvor der er plads til at dyrke interesser og skabe sammenhold omkring deres faglige udvikling. Vi er glade for at levere til et sted, hvor rammerne for læring kan danne grundlag for dygtige og fremtidige håndværkere.

Valg af gulvløsning

Materialerne er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed og kvalitet. Valget faldt på HØRNING massiv plank i eg, som skaber en rolig atmosfære og samtidig komplimenterer den flotte håndværksmæssige og arkitektoniske bygning. Vores gulve er skabt til at bevare kvaliteten gennem generationer, hvilket harmonerer med vores bæredygtige tilgang.

Foto: Frame & Work

Projektnavn
Håndværkskollegiet
Lokation
Horsens, Danmark
Byggeår
2024
Arkitekt
CUBO Arkitekter A/S
Produkt
Massiv plank
Træsort
Eg
Sortering
Living/Country
Antal m2 leveret
Ca. 1300

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere