t
t
Klodsegulv

The Makers Barn

By 23. januar 2024 No Comments

23. januar 2024

The Makers Barn

Byggeriet

Blandt grønne marker med vilde blomster ligger dette charmerende, 65 kvadratmeter store hus med en varm atmosfære. Huset udstråler en afslappende stemning, og der er omhyggeligt valgt materialer til både vægge, lofter og gulve. Parret, som ejer huset, søgte roen væk fra bylivet og fandt derfor denne udsøgte beliggenhed i naturen. Deres præferencer afspejles i valget af naturlige materialer, toner og det rolige, smukke design, hvilket resulterer i en harmonisk balance med det naturlige miljø.

Valg af gulvløsning

HØRNING klodsegulv i fyr passer perfekt til husets atmosfære. De beige vægge og det smukke klodsegulv skaber en følelse af ro og varme, hvilket bidrager til harmonien med den omkringliggende natur.

Foto: Helen Cathcart

Projektnavn
The Makers Barn
Lokation
Det sydlige London, Storbritannien
Byggeår
2022
Produkt
Klodsegulv
Træsort
Fyr
Sortering
Living
Antal m2 leveret
40

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere