t
t

28. marts 2023

FERRING

Byggeriet

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING’s hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj plint af beton med udsigten ud til Malmö, hvor FERRING blev grundlagt i 50’erne. FERRING Pharmaceutical’s nye bygning ligger som et skib med kurs mod Øresunds blå bølger og er arbejdssted for 770 ansatte.

Valg af gulvløsning

FERRING ønskede et unikt skibsgulv af høj kvalitet, der samtidig havde præg af Københavns flådehistorie. Med en sammenhæng mellem ”flådeegetræer”, som man i 1807 brugte til krigsskibe, blev valget Hørning egeparket langstav med ilagt sort gummifuge.

Foto: Nigel Young / Foster + Partners

Projektnavn
Ferring domicil
Lokation
Amager, Danmark
Byggeår
2022
Arkitekt
Foster + Partners
Produkt
Langstav i egeparket, ilagt sort gummifuge
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
10.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere