t
t
Castleplank

Arkitekttegnet villa

13. maj 2023

Arkitekttegnet villa

Byggeriet

Arkitekttegnet villa med Hørning Castleplank. Hver planke har sin egen unikke personlighed og udtryk. De lange planker binder rummene sammen, og de forskellige niveauer i træ og sten skaber en bestemt atmosfære.

Valg af gulvløsning

Valget faldt på et ekstraordinært plankegulv fremstillet af nøje udvalgte materialer i træsorten eg. I det ønskede udtryk i gulvets udseende blev valget op sorteringsklassen Exquisit, som er en gennemgående ensartet farvespil og træstruktur. Gulvet står smukt med en klar olie, som gør, at gulvet holder sig og har mange leveår.

Projektnavn
Privat villa
Lokation
Danmark
Byggeår
2020
Produkt
Castleplank
Sortering
Exquisit
Træsort
Eg
Dimensioner
20 x 160 x 1200-2400 mm

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

FERRING

På Amager ved Kastrup Havn finder du FERRING's hovedkontor tegnet af Foster+Partners i 2022. Et nyt domicil – en 18 meter høj bygning, der ligger på en 8 meter høj…
Læs mere