t
t
Stav- og mønsterparket

ATP Pakhuset

By 6. februar 2018 No Comments

6. februar 2018

ATP Pakhuset

Byggeriet

’Pakhuset’ er et virksomhedsdomicil med cirka 650 arbejdspladser, der er opført som det sidste og seneste i rækken af større, solitære bygninger på Langeliniemolens vestside. Bygningens arkitektur er en nutidig fortolkning af de historiske havnepakhuse, med en enkel og rustik, men dog detaljerig og stoflig fremtoning med teglmurværkets store tyngde som bærende motiv.

Valg af gulvløsning

Vores unikke erfaring udi skræddersyede gulvløsninger resulterede her i en ligeså unik løsning: Ekstra lange. ekstra smalle FCS-certificerede parketstave i eg, lagt i et elegant forløb. Et visuelt slående, men også slidstærkt gulv, som samtidig resulterede i markant reducerede montageomkostninger, da parketstavene blev leveret færdigolierede og således ikke krævede efterbehandling. En visuel og kvalitetsmæssig skarp løsning, hvor alt det unødvendige er skåret væk. Det var og er stadig en god idé, synes vi.

Læs mere om projektet her.

Projektnavn
Pakhuset
Lokation
Langelinie Allé, 2100 København K, Danmark
Byggeår
2015
Arkitekt
Lundgaard & Tranberg
Produkt
40 mm parketstave, færdigbehandlede med naturolie.
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
12000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Reference blad

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere