t
t
Stav- og mønsterparket

ATP Pakhuset

By 6. februar 2018 No Comments

6. februar 2018

ATP Pakhuset

Byggeriet

’Pakhuset’ er et virksomhedsdomicil med cirka 650 arbejdspladser, der er opført som det sidste og seneste i rækken af større, solitære bygninger på Langeliniemolens vestside. Bygningens arkitektur er en nutidig fortolkning af de historiske havnepakhuse, med en enkel og rustik, men dog detaljerig og stoflig fremtoning med teglmurværkets store tyngde som bærende motiv.

Valg af gulvløsning

Vores unikke erfaring udi skræddersyede gulvløsninger resulterede her i en ligeså unik løsning: Ekstra lange. ekstra smalle FCS-certificerede parketstave i eg, lagt i et elegant forløb. Et visuelt slående, men også slidstærkt gulv, som samtidig resulterede i markant reducerede montageomkostninger, da parketstavene blev leveret færdigolierede og således ikke krævede efterbehandling. En visuel og kvalitetsmæssig skarp løsning, hvor alt det unødvendige er skåret væk. Det var og er stadig en god idé, synes vi.

Projektnavn
Pakhuset
Lokation
Langelinie Allé, 2100 København K, Danmark
Byggeår
2015
Arkitekt
Lundgaard & Tranberg
Produkt
40 mm parketstave, færdigbehandlede med naturolie.
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
12000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Reference blad

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Solid Line

Centrum for Kultur og Idræt, Knivsta Sverige

”CIK” er Knivstas hidtil største byggeprojekt, og har totalt kostede i omegnen af 392 mio. svenske kr. Byggeriets 9.000 m2 indeholder faciliteter til alle aldre og danner rammerne for Knivstas…
Læs mere
Solid Line

London School of Economics

I 2019 stod den nye del af London School of Economics & Political Science Campus færdig. Den højeste og største afdeling med 4000 m² solid eg, fordelt på atrium, læseområder,…
Læs mere
Chevron

Boulevard Theatre Restaurant Bar

Det første ’Boulevard Theatre’ startede som et søstersted for ’The Raymond Revuebar’. Stederne blev drevet under samme navn og tilbudte yderligere bar- og restaurantfaciliteter ved siden af spilleborde.
Læs mere