t
t
Solid Line

Malmö Live

By 6. februar 2018 No Comments

6. februar 2018

Malmö Live

Byggeriet

Malmö Live er mødestedet for musik, kultur og underholdning i Malmø. Komplekset fremstår som en klar og let aflæselig komposition af kubiske bygningsvoluminer. Indefra fremstår de tre hovedkomponenter i bygningen – den store symfonisal, den fleksible multisal og kongressalen – som klart definerede elementer, der gennem deres indbyrdes komposition slår tonen perfekt an og understreger husets indbyggede musikalitet.

Valg af gulvløsning

En moderne kulturinstitution stiller strenge krav til gulvet. Det skal se godt ud, det skal være bæredygtigt, og så skal det hvert år kunne holde til 100.000-vis af gæstende fødder, der bevæger sig rundt mellem husets varierende tilbud og funktioner. Arkitekt og bygherre valgte Hørning Parket Solid Line i eg med naturolie til projektet. Gulvets livlige og lette arkitektoniske udtryk klæ’r de åbne gangarealer, trapperne og koncertsalen fantastisk godt. Og lægger man hertil lang levetid, hurtig installation og et stort plus på indeklimaet, da gulvet ikke skal efterslibes, kan vi egentlig godt forstå, hvorfor Malmö Live sagde ja til Hørning Parket Solid Line. I al beskedenhed, naturligvis.

Læs mere om projektet her.

Projektnavn
Malmö Live
Lokation
Dag Hammarskjölds Torg 4, 21118 Malmö, Sverige
Byggeår
2015
Arkitekt
Schmidt Hammer Lassen
Produkt
Solid Line færdig olieret
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
8000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere