t
t
Solid Line

London School of Economics

By 21. november 2020 No Comments

21. november 2020

London School of Economics

Byggeriet

I 2019 stod den nye del af London School of Economics & Political Science Campus færdig. Den højeste og største afdeling med 4000 m² solid eg, fordelt på atrium, læseområder, auditorium og trapper. Bygningen er placeret centralt i Bloomsbury, London.

Valg af gulvløsning

HØRNINGs Solid Line i FSC certificeret eg, som blev valgt til projektet, da indeklima var en høj prioritet. Solid Line er ”Indoor Air Comfort Gold” certificeret, da det bidrager til et sundt indeklima og samtidig har fokus på kvalitet. For ensartethed i finish og installationshastighed er Solid Line Oak produceret som et færdigbehandlet panel. Ekspressiv og robust, Solid Line er et utroligt holdbart og velegnet til områder med tung fodtrafik.

Projektnavn
London School of Economics
Lokation
London
Byggeår
2019
Arkitekt
Rogers Stirk Harbour + Partners
Produkt
Solid Line
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
4.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Solid Line

Centrum for Kultur og Idræt, Knivsta Sverige

”CIK” er Knivstas hidtil største byggeprojekt, og har totalt kostede i omegnen af 392 mio. svenske kr. Byggeriets 9.000 m2 indeholder faciliteter til alle aldre og danner rammerne for Knivstas…
Læs mere
Solid Line

London School of Economics

I 2019 stod den nye del af London School of Economics & Political Science Campus færdig. Den højeste og største afdeling med 4000 m² solid eg, fordelt på atrium, læseområder,…
Læs mere
Chevron

Boulevard Theatre Restaurant Bar

Det første ’Boulevard Theatre’ startede som et søstersted for ’The Raymond Revuebar’. Stederne blev drevet under samme navn og tilbudte yderligere bar- og restaurantfaciliteter ved siden af spilleborde.
Læs mere