t
t
Stav- og mønsterparket

Københavns Lufthavn

By 1. november 2020 No Comments

1. november 2020

Københavns Lufthavn

Byggeriet

Siden 1960, hvor HØRNING installerede de første solide trægulve i Københavns Lufthavn, er der blevet foretaget flere udvidelser og renovationer som HØRNING har været en del af, hvilket har resulteret i at der samlet set ligger 25.000 m² HØRNING gulv i Kastrup Lufthavn. Senest i 2018 hvor den 100 meter lange ”bro”, lavet af HØRNING parketstave, i den nye terminal 3 blev færdiggjort.

Valg af gulvløsning

Hver dag går ca. 83.000 rejsende på trægulvene i den internationale lufthavn, hvorfor det er afgørende for levetiden og holdbarheden, at gulvene er af høj kvalitet og grundigt håndværk. Dette er også grunden til at valget faldt på HØRNING gulve, hvortil valget kun er blevet bekræftet i takt med, at de flotte jatoba gulve stadig ligger i fremragende stand efter 60 års brug.

Projektnavn
Københavns Lufthavn
Lokation
København
Byggeår
1960-2018
Arkitekt
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Produkt
Mønster Parket, stigemønster
Træsort
Jatoba
Antal m2 leveret
25.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere