t
t
Stav- og mønsterparket

Københavns Lufthavn

By 1. november 2020 No Comments

1. november 2020

Københavns Lufthavn

Byggeriet

Siden 1960, hvor HØRNING installerede de første solide trægulve i Københavns Lufthavn, er der blevet foretaget flere udvidelser og renovationer som HØRNING har været en del af, hvilket har resulteret i at der samlet set ligger 25.000 m² HØRNING gulv i Kastrup Lufthavn. Senest i 2018 hvor den 100 meter lange ”bro”, lavet af HØRNING parketstave, i den nye terminal 3 blev færdiggjort.

Valg af gulvløsning

Hver dag går ca. 83.000 rejsende på trægulvene i den internationale lufthavn, hvorfor det er afgørende for levetiden og holdbarheden, at gulvene er af høj kvalitet og grundigt håndværk. Dette er også grunden til at valget faldt på HØRNING gulve, hvortil valget kun er blevet bekræftet i takt med, at de flotte jatoba gulve stadig ligger i fremragende stand efter 60 års brug.

Projektnavn
Københavns Lufthavn
Lokation
København
Byggeår
1960-2018
Arkitekt
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Produkt
Mønster Parket, stigemønster
Træsort
Jatoba
Antal m2 leveret
25.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Solid Line

Centrum for Kultur og Idræt, Knivsta Sverige

”CIK” er Knivstas hidtil største byggeprojekt, og har totalt kostede i omegnen af 392 mio. svenske kr. Byggeriets 9.000 m2 indeholder faciliteter til alle aldre og danner rammerne for Knivstas…
Læs mere
Solid Line

London School of Economics

I 2019 stod den nye del af London School of Economics & Political Science Campus færdig. Den højeste og største afdeling med 4000 m² solid eg, fordelt på atrium, læseområder,…
Læs mere
Chevron

Boulevard Theatre Restaurant Bar

Det første ’Boulevard Theatre’ startede som et søstersted for ’The Raymond Revuebar’. Stederne blev drevet under samme navn og tilbudte yderligere bar- og restaurantfaciliteter ved siden af spilleborde.
Læs mere