t
t

7. december 2023

Hørning – London Showroom

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores trægulve er præsenteret i det nye flagskibsshowroom hos Plain English i hjertet af Londons Pimlico Road Design Distrikt. Beliggende i det historiske Newson´s Yard, på et sted, der er kendt som Londons destination for indretning, kunst og design, pryder vores massive planker de sofistikerede omgivelser, hvor også Plain English fremviser deres håndværksmæssigt fremstillede køkkener.

Vores massive planker er designet til at holde i generationer, og derfor fremstillet med præcision, som skal både inspirere designere og arkitekter til at søge tidløs holdbarhed og elegance. Gulvene er et bevis på vores evne til at imødekomme og overgå disse ambitioner. Oplev derfor en fusion af håndværk og innovation, som er kendetegnende for Hørning.

Jakob Vonge, Sales Director,
jv@horninguk.com, +44 7591 067365

Audrey Lawton, Design and Specification Manager,
al@horninguk.com +44 7719 138540.

Nyheder

Forside, Nyhed

Hørning Parket engagerer sig med NBS Nordic

Horning Floor samarbejder med NBS Nordic - en onlineportal med produkter og vigtig information som tekniske beskrivelser, EPD'er og certificeringer.
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket lancerer CPD

Hørning Parket lancerer CPD Vi er glade for at meddele, at Hørning UK nu præsenterer en RIBA-vurderet CPD, der undersøger den fascinerende verden af bæredygtig arkitektur. Tag med os på…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket – London Showroom

Hørning - London Showroom Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores trægulve er præsenteret i det nye flagskibsshowroom hos Plain English i hjertet af Londons Pimlico Road Design…
Læs mere