t
t

23. januar 2024

Hørning Parket lancerer CPD

Vi er glade for at meddele, at Hørning UK nu præsenterer en RIBA-vurderet CPD, der undersøger den fascinerende verden af bæredygtig arkitektur.

Tag med os på en rejse for at udforske de miljømæssige og sundhedsmæssige fordele ved at specificere træprodukter i arkitekturen.

Lær, hvordan en forståelse af byggerelateret CO2-udledning og valget af træ kan bidrage til at reducere emissioner. Få indsigt i valget af bæredygtigt trægulv og opdag de imponerende sundheds- og økonomifordele ved Biophilic design.

Er du klar til at udvide din viden?

Lad os sammen skabe en grønnere og sundere fremtid!

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller hvis du er interesseret i det nævnte.

Audrey Lawton
Design and Specification Manager
United Kingdom
al@horninguk.com
+44 7719 138540

Læs mere om RIBA CPD

Nyheder

Forside, Nyhed

Hørning Parket engagerer sig med NBS Nordic

Horning Floor samarbejder med NBS Nordic - en onlineportal med produkter og vigtig information som tekniske beskrivelser, EPD'er og certificeringer.
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket lancerer CPD

Hørning Parket lancerer CPD Vi er glade for at meddele, at Hørning UK nu præsenterer en RIBA-vurderet CPD, der undersøger den fascinerende verden af bæredygtig arkitektur. Tag med os på…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket – London Showroom

Hørning - London Showroom Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores trægulve er præsenteret i det nye flagskibsshowroom hos Plain English i hjertet af Londons Pimlico Road Design…
Læs mere