t
t
Stav- og mønsterparket

Grand Residence 21, Helsinki

By 21. november 2020 No Comments

21. november 2020

Grand Residence 21, Helsinki

Byggeriet

Grand Residence 21 omfatter mere end 5.000 m² luksuriøs beboelse, og opfattes som et af de mest prestigefyldte projekter i Finland i nyere tid. Den historiske bygning er fra 1888 og er placeret i hjertet af det mest attraktive boligdistrikt i Helsinki. Med respekt for ejendommens unikke historie, tilbydes i bygningen et kompromisløst håndværk med fokus på kvalitet og design. Hertil leverede vi 3 forskellige produktkategorier af HØRNINGs unikke massive trægulve, herunder whalebone, chevron og stav.

Valg af gulvløsning

Gulvet skulle passe til resten af det eksklusive udtryk i ejendommen, der udstråler kvalitet og et godt håndværk. Hertil var lang holdbarhed af gulvet et naturligt ønske, hvorfor HØRNING, som er kendt for ”Floors For Generations”, var et oplagt valg. Her er ejendommens nuværende og fremtidige beboere sikret et solidt og smukt gulv, der holder i flere generationer.

Foto: Jani Prunnila

Projektnavn
Grand Residence 21
Lokation
Helsinki
Byggeår
2019
Arkitekt
Joarc Architects
Produkt
Klassisk sildebensparket, Whalebone, Chevron
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
3.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Solid Line

Centrum for Kultur og Idræt, Knivsta Sverige

”CIK” er Knivstas hidtil største byggeprojekt, og har totalt kostede i omegnen af 392 mio. svenske kr. Byggeriets 9.000 m2 indeholder faciliteter til alle aldre og danner rammerne for Knivstas…
Læs mere
Solid Line

London School of Economics

I 2019 stod den nye del af London School of Economics & Political Science Campus færdig. Den højeste og største afdeling med 4000 m² solid eg, fordelt på atrium, læseområder,…
Læs mere
Chevron

Boulevard Theatre Restaurant Bar

Det første ’Boulevard Theatre’ startede som et søstersted for ’The Raymond Revuebar’. Stederne blev drevet under samme navn og tilbudte yderligere bar- og restaurantfaciliteter ved siden af spilleborde.
Læs mere