t
t
Stav- og mønsterparket

Grand Residence 21, Helsinki

By 21. november 2020 No Comments

21. november 2020

Grand Residence 21, Helsinki

Byggeriet

Grand Residence 21 omfatter mere end 5.000 m² luksuriøs beboelse, og opfattes som et af de mest prestigefyldte projekter i Finland i nyere tid. Den historiske bygning er fra 1888 og er placeret i hjertet af det mest attraktive boligdistrikt i Helsinki. Med respekt for ejendommens unikke historie, tilbydes i bygningen et kompromisløst håndværk med fokus på kvalitet og design. Hertil leverede vi 3 forskellige produktkategorier af HØRNINGs unikke massive trægulve, herunder whalebone, chevron og stav.

Valg af gulvløsning

Gulvet skulle passe til resten af det eksklusive udtryk i ejendommen, der udstråler kvalitet og et godt håndværk. Hertil var lang holdbarhed af gulvet et naturligt ønske, hvorfor HØRNING, som er kendt for ”Floors For Generations”, var et oplagt valg. Her er ejendommens nuværende og fremtidige beboere sikret et solidt og smukt gulv, der holder i flere generationer.

Foto: Jani Prunnila

Projektnavn
Grand Residence 21
Lokation
Helsinki
Byggeår
2019
Arkitekt
Joarc Architects
Produkt
Klassisk sildebensparket, Whalebone, Chevron
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
3.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere