t
t
Stav- og mønsterparket

Christiansborg

By 14. januar 2021 No Comments

14. januar 2021

Christiansborg

Byggeriet

Folketingets spisesal, som også hører til Snapstinget, har funktion som kantine for folketingsmedlemmerne og de ansatte på Christiansborg. Udover sit daglige virke som kantine, huser spisesalen ansatte og gæster i forbindelse med en række begivenheder i Folketinget, herunder folketingsvalg, gruppeomvisninger og medlemsbesøg.

Christiansborg slot har en historie, der går 800 år tilbage, hvortil Parlamentet har haft sin daglige gang på slottet siden grundlovens indførelse i 1849.

Valg af gulvløsning

Spisesalen blev konstrueret tilbage i 1918 og har til den dag i dag, holdt de smukke omgivelser med høje paneler og stuklofter. Her går vores mønsterparket rigtig flot hånd i hånd med den gamle stil, og er med til at skabe et udtryk med personlighed og sjæl.

Projektnavn
Snapstinget, Christiansborg
Lokation
København
Byggeår
2003
Arkitekt
Henrik Levison & Jens Bessermann
Produkt
Mønsterparket, sildeben & firkantet mønster
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
3.000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere