t
t
Højkant

Campus Bornholm

By 9. juni 2020 No Comments

9. juni 2020

Campus Bornholm

Byggeriet

Campus Bornholm er en sammenlægning af øens ungdoms- og voksen og efteruddannelser. Projektet består fortrinsvis af nybyggeri, som bygges på og omkring eksisterende bygninger. Det komplette uddannelsescenter skaber et attraktivt læringsmiljø, og giver stor mulighed for udveksling og kontakt mellem de forskellige studieretninger. Byggeriet er taget i brug sommeren 2018.

Valg af gulvløsning

Højkant parkettens varierende og rustikke udtryk, giver god kontrast til de yderligere dele af byggeriet. Asketræets naturlige farvevariation passer godt til de store og åbne arealer, og binder på fornemmeste vis både flere rum og etager sammen. Der er valgt et robust og slidstærkt gulv, som er perfekt til et miljø hvor der er stort dagligt brug.

Foto: Martin Schubert

Projektnavn
Campus Bornholm
Lokation
Bornholm
Byggeår
2018
Arkitekt
CUBO
Produkt
Højkant parketgulv
Træsort
Ask
Antal m2 leveret
7000

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere