t
t
Chevron

Boulevard Theatre Restaurant Bar

By 30. oktober 2020 No Comments

30. oktober 2020

Boulevard Theatre Restaurant Bar

Byggeriet

Det første ’Boulevard Theatre’ startede som et søstersted for ’The Raymond Revuebar’. Stederne blev drevet under samme navn og tilbudte yderligere bar- og restaurantfaciliteter ved siden af spilleborde.

Senere hen blev det et selvstændigt teater, kendt som ’Elle et Lui’ teater. Grundet den store lighed i genren af shows og konkurrence, som ’Elle et Lui-teatret skabte til Revuebar og Windmill Teatre, blev teatret lukket ned og herefter genåbnet som ’Boulevard Theatre’, der etablerede en separat adgang og gjorde det selvstændigt.

Valg af gulvløsning

SODA Architects ønskede et solidt egetræsgulv, Chevron fra en leverandør med stor erfaring og viden. Chevron er også kendt som den klassiske franske sildeben, hvorfor det med fordel anvendes i større, ekstraordinære rum. I dette tilfælde, var det afgørende for kunden at skabe et unikt gulv, som passede ind i bygningens funktion og historie. Hertil blev der specialdesignet en smuk messingliste i selve gulvet.

Projektnavn
Boulevard Theatre Restaurant Bar
Lokation
Soho London
Byggeår
2019
Arkitekt
Soda London Studio
Produkt
Massivt egetræsgulv, Chevron
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
210

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere
Massiv plank

Ilulissat Isfjordscenter

Oversat fra Grønlandsk betyder Ilulissat ”byen bed isfjeldende”. Ilulissat er Grønlands tredje største by, og er grundet sin smukke natur optaget på UNESCOS Verdensarv. Det nye isfjordscenter, designet af Dorte…
Læs mere
Massiv plank

Nationalmuseet, Oslo

Nationalmuseet i Oslo åbner i 2022 for besøgende og fremstiller nationale og internationale omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Over 100.000 værker vil være at se på museet, og…
Læs mere