t
t

11. juni 2020

Hørning Parket markerer sig internationalt

I året hvor Hørning Parket fejrede sit 90-års jubilæum har de internationale projekter for alvor sat sit præg. Særligt har leverancen af 12.000 m2 massive trægulve til Nationalmuseet i Oslo – Nordens største kunstmuseum – været en vigtig opgave. Årsregnskabet for 2019 viser et overskud før skat på 2,9 mkr., hvilket er som ventet i et år hvor der er investeret yderligere i udviklingen af datterselskabet i UK.

”Som en del af vores langsigtede planer har vi i 2019 arbejdet målrettet på at supplere vores position på det danske marked med internationaliseringen af HØRNING. Vores unikke viden om massive trægulve, der holder i generationer, har været afgørende for at vores løsninger er blevet valgt. Et slående eksempel herpå er Norske Statsbygg og den tyske arkitekt Kleinhus+Schuwerk. De forlangte et gulv som matcher en bygning, der skal leve i mindst 200 år. Det er her en af vores spidskompetencer er – både til projekter og private, siger adm. direktør og medejer, Peter Vissing.

Med både produktion og lagerføring i Danmark holdes der fast i den danske tradition for godt håndværk. I 2020 påbegyndes leverancen til det nye hovedkontor for medicinalvirksomheden, Ferring, tegnet af engelske Foster+Partners. Samtidig leveres flere store projekter i Sverige.

”Vi har en lang tradition for markante internationale projekter, men det er samtidig vigtigt for os at være tæt på vores danske kunder. Derfor har vi udvidet salgsorganisationen i Danmark så vi kan servicere den stærke kundeplatform, hvor vi løbende udvider vores aktiviteter.

Bæredygtighed er en topprioritet, der er fælles for både vores danske og internationale kunder. Derfor har det været vigtigt for os at opnå Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificering. Det giver vores kunder tryghed for at massive trægulve fra HØRNING er miljøvenlige og fremtidssikrede. Det nytter ikke at vores produkter holder i generationer, hvis vi ikke tager samfundsansvaret på os for at beskytte de kommende generationer, der skal gå på vores gulve”, slutter Peter Vissing.

Foto: London School of Economics, 2019. Arkitekt: Rogers Stirk Harbour+Partners. Solid Line i FSC certificeret eg.

Nyheder

Forside, Nyhed

Den grønne omstilling styrkes med EPD-deklarationer

Den grønne omstilling styrkes med EPD-deklarationer Med lancering af EPD-miljøvaredeklarationer på en lang række af vores massive trægulve er målet for os at signalere et endnu større fokus på bæredygtighed…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket udvider produktgruppen Solid Line

Hørning Parket udvider produktgruppen Solid Line Hørning Parket udfører unikke og skræddersyet løsninger, og har over tid opbygget en bred portefølje, som nu velkommer en ny dimension indenfor produktgruppen Solid…
Læs mere
Forside, Nyhed

Europæiske skove giver positive afkast

Europæiske skove giver positive afkast De europæiske skove vækster, trods nedfældning af træer. Arealet er steget 9% over de seneste 30 år, hvilket vi hos HØRNING er begejstret for. Med…
Læs mere