t
t

11. juni 2020

Hørning Parket markerer sig internationalt

I året hvor Hørning Parket fejrede sit 90-års jubilæum har de internationale projekter for alvor sat sit præg. Særligt har leverancen af 12.000 m2 massive trægulve til Nationalmuseet i Oslo – Nordens største kunstmuseum – været en vigtig opgave. Årsregnskabet for 2019 viser et overskud før skat på 2,9 mkr., hvilket er som ventet i et år hvor der er investeret yderligere i udviklingen af datterselskabet i UK.

”Som en del af vores langsigtede planer har vi i 2019 arbejdet målrettet på at supplere vores position på det danske marked med internationaliseringen af HØRNING. Vores unikke viden om massive trægulve, der holder i generationer, har været afgørende for at vores løsninger er blevet valgt. Et slående eksempel herpå er Norske Statsbygg og den tyske arkitekt Kleinhus+Schuwerk. De forlangte et gulv som matcher en bygning, der skal leve i mindst 200 år. Det er her en af vores spidskompetencer er – både til projekter og private, siger adm. direktør og medejer, Peter Vissing.

Med både produktion og lagerføring i Danmark holdes der fast i den danske tradition for godt håndværk. I 2020 påbegyndes leverancen til det nye hovedkontor for medicinalvirksomheden, Ferring, tegnet af engelske Foster+Partners. Samtidig leveres flere store projekter i Sverige.

”Vi har en lang tradition for markante internationale projekter, men det er samtidig vigtigt for os at være tæt på vores danske kunder. Derfor har vi udvidet salgsorganisationen i Danmark så vi kan servicere den stærke kundeplatform, hvor vi løbende udvider vores aktiviteter.

Bæredygtighed er en topprioritet, der er fælles for både vores danske og internationale kunder. Derfor har det været vigtigt for os at opnå Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificering. Det giver vores kunder tryghed for at massive trægulve fra HØRNING er miljøvenlige og fremtidssikrede. Det nytter ikke at vores produkter holder i generationer, hvis vi ikke tager samfundsansvaret på os for at beskytte de kommende generationer, der skal gå på vores gulve”, slutter Peter Vissing.

Foto: London School of Economics, 2019. Arkitekt: Rogers Stirk Harbour+Partners. Solid Line i FSC certificeret eg.

Nyheder

Forside, Nyhed

Hørning Parket i London

Hørning Parket i London London er et internationalt hotspot for arkitekter. Som en magnet tiltrækker byen en lang række af verdens førende praktikere inden for området, og udvalget af komponenter…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket markerer sig internationalt

Hørning Parket markerer sig internationalt I året hvor Hørning Parket fejrede sit 90-års jubilæum har de internationale projekter for alvor sat sit præg. Særligt har leverancen af 12.000 m2 massive…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket er Eurofins Indoor Air Comfort Gold Certificeret

Hørning Parket er Eurofins Indoor Air Comfort Gold Certificeret Primo 2020 er Hørning Parket blevet Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificeret. En certificering som omfatter en intern kvalitetssikring, hvor alle…
Læs mere