Om Hørning

Hvert gulv er en unik historie om dedikation

Året er 1925. Stedet et beskedent værksted i byernes landsby, Hørning. Hovedpersonen snedkermester J.M. Jensen – en mand med lige dele råt talent for træ og stålsat tro på værdien i at gøre tingene ordentligt. For at gøre en lang historie kort, så kombinerede han de to ting til unikke, massive trægulve og den virksomhed HØRNING altid har været.

Mange år er gået, og intet har ændret sig. Det er stadig en god idé at satse på den lange frem for den korte bane. Det er stadig en god idé at insistere på kompromisløs materialekvalitet og godt håndværk. Bæredygtige gulvløsninger er bare en god idé. Helt grundlæggende.

Det er der heldigvis mange, der er enige med os i. Gennem generationer har vi arbejdet sammen med nogle af verdens bedste arkitekter og entreprenører i Danmark og internationalt. Vores måske mest omtalte gulv, er tegnet af Arne Jacobsen i 1937, og pryder den dag i dag rådhushallen på Aarhus Rådhus.

Faktisk ligger Hørning bedst lige der, hvor arkitekturen har noget på hjertet. Og det er ofte i markante, internationale bygninger, der som udgangspunkt er designet til at kunne stå i generationer. Og hvor der derfor stilles kompromisløse krav til de æstetiske og håndværksmæssig kvaliteter og, ikke mindst, til lang holdbarhed.

Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi er også direkte stolte af, at der ligger et Hørning-gulv i det Kongelige Teater, i Danmarks Nationalbank, på ARoS Kunstmuseum, i Malmø Live og Globen i Stockholm, på hovedkontoret for London’s trafikselskab TFL, på Nationalbiblioteket i Madrid, i Operahuset i København, på Christiansborg slot og i lufthavnene i København, Stockholm, Bergen, Venedig og Amman.

Til søs har vi leveret skræddersyede gulvløsninger til en række store krydstogtsskibe som M/S Calypso of Finland, M/S Aurora of Norway, M/S Ikaros of Greece and AIDA Perla, Prima and Hyperion.

Høj kvalitet i menneskehænder
Hos HØRNING tager vi høj kvalitet meget seriøst. Derfor har vi opbygget et unikt system, hvor alle medarbejdere har ansvar for kvaliteten. F.eks. kvalitetsvurderes hver eneste stav og planke af op til 6 forskellige fagfolk, før den rammer gulvet. Og vi investerer løbende i ny teknik, uddannelse og styring, der sikrer, at vi også i fremtiden kan levere branchens bedste kvalitet.

Bæredygtighed
HØRNING er FSC®-certificeret. Det betyder, at vi er godkendte til at indkøbe, forarbejde og videresælge FSC-certificeret træ. Bæredygtighed er et afgørende parameter, når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere. Bæredygtigt skovbrug gavner verdens skovarealer – særligt i de tropiske lande. Det giver træerne værdi og lokalbefolkningerne og skovejerne et incitament til at bevare skoven i stedet for at omlægge den til landbrugsarealer. Læs mere om FSC her

Hørning Parket nyheder

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder. Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Læs mere

Vinder af Børsen Gazelle pris 2016

Kåringen af Hørning Parket fandt sted ved Dagbladet Børsens gazellekonference i Aarhus, nærmere bestemt Hermans i Tivoli Friheden, onsdag den 9. november. Her fejrede og fremhævede dagbladet igen i år regionens hurtigst voksende virksomheder.

Læs mere

Kontakt Hørning Parket

Skriv til os, hvis du har en oplevelse, du gerne vil dele med os
– eller hvis du har spørgsmål til vores produkter.