t
t

16. april 2018

Valgt på grund af erfaring med langtidsholdbar kvalitet

Norges nye Nationalmuseum for kunst, arkitektur og design står færdigt i 2020.

Det store museumsværk bliver Norges største kulturbygning med et udstillingsområde på 13.000 kvadratmeter og en målsætning om 750.000 årlige besøgende.

Den spektakulære, nye bygning skal positionere Nationalmuseet som en udstillings- og formidlingsarena af internationalt format og bliver det største kunstmuseum i Norden.

Hørning Parket blev valgt på grund af vores dokumenterbare erfaring inden for levering af massive trægulve med levetid på over 60 år til store offentlige/private bygninger.

Nyheder

Forside, Nyhed

Hørning Parket engagerer sig med NBS Nordic

Horning Floor samarbejder med NBS Nordic - en onlineportal med produkter og vigtig information som tekniske beskrivelser, EPD'er og certificeringer.
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket lancerer CPD

Hørning Parket lancerer CPD Vi er glade for at meddele, at Hørning UK nu præsenterer en RIBA-vurderet CPD, der undersøger den fascinerende verden af bæredygtig arkitektur. Tag med os på…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket – London Showroom

Hørning - London Showroom Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores trægulve er præsenteret i det nye flagskibsshowroom hos Plain English i hjertet af Londons Pimlico Road Design…
Læs mere