t
t

25. november 2020

Hørning Parket i London

London er et internationalt hotspot for arkitekter. Som en magnet tiltrækker byen en lang række af verdens førende praktikere inden for området, og udvalget af komponenter og kvalitetsmaterialer er overvældende. Dette gør London til det perfekte marked for HØRNING, og i efteråret 2018 åbnede vi et kontor i hjertet af den store metropol, som en del af vores igangværende internationaliseringsproces.

“Det store antal internationale anerkendte arkitekter i London gør det til et spændende sted for HØRNING at være. Vi har allerede haft mange inspirerende møder, der har formet vores forståelse af markedet og dets krav,” siger CEO og medejer af Hørning Parket, Peter Vissing.

Siden da har vores vareprøver indtaget en naturlig plads på hylderne hos Londons 25 største arkitekter. Indtil videre er vores dokumenterede evne til at levere skræddersyede gulvløsninger af højeste kvalitet og en omfattende produktportefølje et godt match med et krævende og designorienteret London-publikum.

UK-projekter hidtil

Vi har allerede et solidt fundament for Hørning Parket i London, og de følgende projekter er effektive udstillingsvinduer for, hvad vi er kvalificeret til:

  • Transport For London, Stratford, London
  • London School of Economics, Holborn, London
  • Warner Bros European Office, London
  • BP’s hovedkontor, London
  • Royal Society of Arts, London
  • Waldorff Astoria, London
  • HKS European Head Office, London

Fælles for disse projekter er et højt niveau indenfor design og arkitektur, og vi er stolte af at kunne bidrage med kvalitet, dedikation og håndværk.

Fotograf: Johan Delhin

Nyheder

Forside, Nyhed

Dedikation – Kærlighed til håndværk

Dedikation - Kærlighed til håndværk Fra en ydmyg begyndelse i 1929 var Hørning Parkets stifter Jens Magnus Jensen fast besluttet på at markere verden med en ægte dedikation til kvalitet.…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket i London

Hørning Parket i London London er et internationalt hotspot for arkitekter. Som en magnet tiltrækker byen en lang række af verdens førende praktikere inden for området, og udvalget af komponenter…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket markerer sig internationalt

Hørning Parket markerer sig internationalt I året hvor Hørning Parket fejrede sit 90-års jubilæum har de internationale projekter for alvor sat sit præg. Særligt har leverancen af 12.000 m2 massive…
Læs mere