t
t

25. november 2020

Hørning Parket i London

London er et internationalt hotspot for arkitekter. Som en magnet tiltrækker byen en lang række af verdens førende praktikere inden for området, og udvalget af komponenter og kvalitetsmaterialer er overvældende. Dette gør London til det perfekte marked for HØRNING, og i efteråret 2018 åbnede vi et kontor i hjertet af den store metropol, som en del af vores igangværende internationaliseringsproces.

“Det store antal internationale anerkendte arkitekter i London gør det til et spændende sted for HØRNING at være. Vi har allerede haft mange inspirerende møder, der har formet vores forståelse af markedet og dets krav,” siger CEO og medejer af Hørning Parket, Peter Vissing.

Siden da har vores vareprøver indtaget en naturlig plads på hylderne hos Londons 25 største arkitekter. Indtil videre er vores dokumenterede evne til at levere skræddersyede gulvløsninger af højeste kvalitet og en omfattende produktportefølje et godt match med et krævende og designorienteret London-publikum.

UK-projekter hidtil

Vi har allerede et solidt fundament for Hørning Parket i London, og de følgende projekter er effektive udstillingsvinduer for, hvad vi er kvalificeret til:

  • Transport For London, Stratford, London
  • London School of Economics, Holborn, London
  • Warner Bros European Office, London
  • BP’s hovedkontor, London
  • Royal Society of Arts, London
  • Waldorff Astoria, London
  • HKS European Head Office, London

Fælles for disse projekter er et højt niveau indenfor design og arkitektur, og vi er stolte af at kunne bidrage med kvalitet, dedikation og håndværk.

Fotograf: Johan Delhin

Nyheder

Forside, Nyhed

Den grønne omstilling styrkes med EPD-deklarationer

Den grønne omstilling styrkes med EPD-deklarationer Med lancering af EPD-miljøvaredeklarationer på en lang række af vores massive trægulve er målet for os at signalere et endnu større fokus på bæredygtighed…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket udvider produktgruppen Solid Line

Hørning Parket udvider produktgruppen Solid Line Hørning Parket udfører unikke og skræddersyet løsninger, og har over tid opbygget en bred portefølje, som nu velkommer en ny dimension indenfor produktgruppen Solid…
Læs mere
Forside, Nyhed

Europæiske skove giver positive afkast

Europæiske skove giver positive afkast De europæiske skove vækster, trods nedfældning af træer. Arealet er steget 9% over de seneste 30 år, hvilket vi hos HØRNING er begejstret for. Med…
Læs mere