t
t

13. maj 2019

Hørning Parket fejrer sit 90-års jubilæum med rekordoverskud!

Hørning Parket fejrer i år sit 90-års jubilæum i storform. Årsregnskabet for 2018 viser et rekordoverskud før skat, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før. En øget omsætning i Skandinavien er stærkt medvirkende til det fine resultat i et år hvor etableringen af et datterselskab i UK også er gennemført.

”En dedikeret holdindsats fra alle medarbejdere i Hørning er en væsentlig årsag til, at vi vokser markant i 2018. Samtidig er det utroligt tilfredsstillende at virksomheden i sit 90-års jubilæumsår kan dokumentere sit solide fundament som en stærk partner for vores kunder i hele verden”, udtaler Hørning Parkets adm. direktør og medejer, Peter Vissing.

Hørning er specialiseret i unikke trægulve til markante byggerier i hele verden og råder over et af markedets bredeste sortimenter. Hørning Parket leverer typisk gulve til byggerier der stiller særligt høje krav til kvalitet og egenskaber, idet disse byggerier ofte lever i generationer. Gode eksempler herpå er Rådhuset i Aarhus, Christiansborg Slot samt lufthavnene i København, Oslo og Stockholm.

I 2018 er nye markante byggerier i udlandet så som Nationalmuseet i Oslo, Transport for London, Tommy Hilfiger Europe og Axis i Lund blevet føjet til referencelisten samtidig med at, udbygningerne i Københavns Lufthavn har skabt øget travlhed i virksomheden.

”Vi er meget bevidste om at vi vil vokse kontrolleret uden at gå på kompromis med vores grundlæggende værdier, der bygger på respekten for godt håndværk og gode råvarer. Uanset om man er rådgiver, udførende, forhandler eller bygherre skal man kunne føle sig sikker på at Hørning leverer løsninger og giver vejledning af højeste kvalitet.

I 2019 vil vi styrke vores indsats på de forskellige miljøcertificeringer markedet i stigende grad efterspørger. Vi er fuldt ud bevidste om vores samfundsmæssige ansvar og om nødvendigheden af at sikre bæredygtige gulve til de kommende generationer.

På vores nye hjemmeside som vi lancerede i efteråret 2018, vil man løbende kunne holde sig orienteret om vores erfaringer fra de seneste årtier, nyheder samt miljøcertificeringer”, slutter Peter Vissing.

Nyheder

Forside, Nyhed

Information omkring COVID-19

Information omkring COVID-19 Kære kunder, Det er yderst vigtigt for HØRNING at informere jer om vores situation midt i Covid-19 udbruddet. Vi sender hermed en status på ordresituationen hos HØRNING.…
Læs mere
Forside, Nyhed

Hørning Parket fejrer sit 90-års jubilæum med rekordoverskud!

Hørning Parket fejrer sit 90-års jubilæum med rekordoverskud! Hørning Parket fejrer i år sit 90-års jubilæum i storform. Årsregnskabet for 2018 viser et rekordoverskud før skat, hvilket er mere end…
Læs mere
Forside, Nyhed

Norges nye nationalmuseum i Oslo skal have gulve fra HØRNING

Valgt på grund af erfaring med langtidsholdbar kvalitet Norges nye Nationalmuseum for kunst, arkitektur og design står færdigt i 2020. Det store museumsværk bliver Norges største kulturbygning med et udstillingsområde…
Læs mere